15 Mayıs 2009 Cuma

"Babil balığı,"dedi
"küçük ve sarı renkli olup sülüğü andırır ve büyük olasılıkla Evrendeki en garip şeydir.Taşıyıcısından değil,onun çevresindekilerden aldığı beyin-dalgası enerjisiyle beslenir.Besinini sağlamak için bu beyin-dalgası enerjisindeki bütün bilinçaltı zihinsel frekanslarıyla,beynin onları üreten konuşma merkezlerinden alınan sinir sinyallarinin bir karışımından oluşan telepatik bir matriks atar.
Bütün bunların pratik sonucu şudur:

Kulağınıza bir babil balığı soktuğunuzda herhangi bir dilde söylenen her şeyi anında anlarsınız.Aslında duydugunuz konuşma şablonları,babil balığı tarafından beyninize aktarılan beyin-dalgası matrikslerini çözümler.

"Şaşkınlık uyandıracak kadar yararlı bir şeyin tamamen şans eseri evrimleşmesi öyle tuhaf ve öyle olanaksız bir rastlantıdır ki bazı düşünürler bunu Tanrı'nın var olmadığının nihai ve sağlam bir kanıtı olarak görür.

"Bu sav şuna benzer bir şeydir: 'Ben var olduğumu kanıtlamayı reddediyorum,'der Tanrı,'çünkü kanıt inancı yadsır ve inanç olmadan ben bir hiçim.'


"Ama,'der Kişi, 'Babil balığı tamamen bedavadan,öyle değil mi?Şans eseri evrimleşmiş olamaz. O senin var olduğunun kanıtıdır,öyleyse kendi savınla senin var olmadığın kanıtlanıyor.

" 'Vay canına,'der Tanrı, 'bunu hiç düşünmemiştim. 've o anda bir mantık dumanı içinde puf diye kaybolur.

" 'Ah,bu kolaydı," der kişi ve zaferinin ardından bir bis yapmak adına siyahın beyaz olduğunu kanıtlamaya girişir ve bir sonraki yaya geçidinde canından olur.

"Pek çok önde gelen teolog bu savın bir yığın saçmalıktan ibaret olduğunu iddia eder,ama bu,konuyu en çok satanlar listesinde başı çeken kitabı İşte Bu Tanrı'nın Defterini Dürer'de ana tema olarak kullanılan Oolon Collupid'in küçük bir servet elde etmesine engel olamamıştır.

"Bu sırada zavallı Babil balığı farklı ırklar ve kültürler arasındaki bütün iletişim engellerini etkili bir biçimde ortadan kaldırarak ,yaratılış tarihindeki diğer her şeyden çok daha fazla kanlı savaşlara neden olmuştur."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.